ΧΡΥΣΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Η αγαπημένη μας εταιρία Chi δημιούργησε την χρυσή σειρά για τα χρυσά της κορίτσια.

Μια σειρά αφιερωμένη σε όλες εμάς που αναζητάμε τα καλύτερα αλλά και οικονομικά

προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών μας

Τα προϊόντα της χρυσής σειράς Chi Keratin ενσωματώνουν την τεχνολογία Keratrix, η οποία αποδεσμεύει σταδιακά τα δραστικά συστατικά της και τα αποτελέσματα της έχουν μεγάλη διάρκεια.

Πληροφοριακά να σας πω ότι η κερατίνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα κάθε οργανισμού και τα προστατεύει. Η κερατίνη διαθέτει μεγάλη περιεκτικότητα σε θείο που συντίθεται στην κερατογενή ζώνη της ρίζας, την κυστίνη. Η κυστίνη είναι ένα αμινοξέο που κάνει την κερατίνη ανθεκτική, ελαστική και είναι δύσκολη στην εξαγωγή της. Με την εφαρμογή της βαφής και άλλων τεχνικών που κάνουμε στα μαλλιά μας, χάνουν κερατίνη με αποτέλεσμα να γίνονται άτονα, θαμπά και να φαίνονται αρκετά ταλαιπωρημένα.

Ο στόχος της χρυσής σειράς Chi είναι μέσω της εφαρμογής των συγκεκριμένων προϊόντων να βοηθήσουν στην ανάπλαση και ενίσχυση της κερατίνης των μαλλιών μας.

Τα χρυσά προϊόντα της σειράς είναι τα εξής:

  • Chi Keratin Shampoo
  • Chi Keratin Condiotioner
  • Chi Keratin Leave-in Conditioner, το οποίο δεν χρειάζεται ξέβγαλμα κάνοντας το ακόμα πιο αποτελεσματικό.
  • Chi Keratin K-Trix 5 Treatment, η εφαρμογή του ενδείκνυται πριν το styling, για να προστατέψει τα μαλλιά από τις θερμαινόμενες συσκευές.
  • Chi Keratin Silk Infusion, το οποίο αποκαθιστά την υγρασία και αναπλάθει τα κατεστραμμένα από χημικές εργασίες μαλλιά.
  • Chi Keratin Styling Cream, μια κρέμα λείανσης και προστασίας από το φριζάρισμα.
  • Chi Keratin Flex Finish Hair, λακ για ελαφρύ και ευέλικτο κράτημα. Στεγνώνει αμέσως και δεν βαραίνει τα μαλλιά.

Τα προϊόντα της Chi Keratin σειράς περιέχουν τα ωφέλιμα για τα μαλλιά μας αιθέρια έλαια όπως το argan oil και jojoba. Τα αιθέρια έλαια προσφέρουν ενυδάτωση, απαλότητα και πιο υγιή μαλλιά.

Η χρυσή σειρά Chi Keratin, αγαπήθηκε πάρα πολύ από κοινό

με αποτέλεσμα τα προϊόντανα εξαντλούνται πολύ γρήγορα.