ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Ίσως να είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μας που έχουμε τόσο ελεύθερο χρόνο στο σπίτι. Ας τον εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται , θετικά και με αισιοδοξία. Μπορούμε να κάνουμε μια μάσκα στα μαλλιά μας και να μάθουμε το σωστό τρόπο.

Ότι μαλλιά και αν έχουμε βαμμένα, ταλαιπωρημένα, λεπτά, χοντρά, για όλα υπάρχουν λύσεις για να γίνουν όμορφα υγιή λαμπερά, γεμάτα δύναμη.

Πρώτα απο όλα κάνουμε ένα καλό λούσιμο με σαμπουάν της επιλογής μας. Υπάρχουν πάρα πολλά στο hairwaybeauty για κάθε ανάγκη και κάθε περίπτωση. Αφού ξεβγάλουμε λεπτομερώς τα μαλλιά μας, ταμποναρουμε ελαφριά με μια πετσέτα (δηλ παίρνουμε τα πολλά νερά από πάνω τους έτσι ώστε όταν βάλουμε τη μάσκα να μην φεύγει το προϊόν μαζί με το νερό).

Παίρνουμε με το χέρι μας σταδιακά λίγο προϊόν και απλώνουμε στα μαλλιά μας από τα μήκη έως τις άκρες κάνωντας ελαφρύ μασάζ.Όχι στις ρίζες των μαλλιών μας εκτός αν πρόκειται για μάσκα που έχει στόχο το τριχωτό.

Βρέχουμε μια πετσέτα με όσο πιο ζεστό γίνεται ( η θερμοκρασία βοηθάει την διείσδυση της μάσκας στον εσωτερικό φλοιό της τρίχας) και την βάζουμε στα μαλλιά μας. Την αφήνουμε για δέκα λεπτά.  Όταν ξεβγαλουμε τα μαλλιά μας θα δούμε από την πρώτη εφαρμογή την διαφορά τους στη ποιότητα εάν έχουμε χρησιμοποιήσει ένα σωστό επαγγελματικό προϊόν.

Μια μάσκα λοιπόν στα μαλλιά μας είναι μια επιλογή ομορφιάς στον εαυτό μας.