ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΝΗΣΜΟ

Συνήθως μετά την βαφή μας πιάνει μια έντονη φαγούρα με αποτέλεσμα

να ερεθίζεται το δέρμα και να δημιουργείται ξηρότητα.

Τι μπορούμε να κάνουμε;

Αντιμετωπίζουμε τον έντονο κνησμό, τον ερεθισμό και την ξηρότητα με την θαυματουργή σειρά που δημιούργησε η εταιρία Chi. Η δημιουργία των συγκεκριμένων  προϊόντων στοχεύει αποκλειστικά στο συγκεκριμένο πρόβλημα προσφέροντας μας παράλληλα απαλά, λαμπερά και δυνατά μαλλιά.

Η σύσταση των προϊόντων της Chi αποτελείται από τα εξής:

  • Tea tree oil: ένα έλαιο πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, το οποίο εξομαλύνει τους πόρους και ρυθμίζει την λειτουργία του τριχωτού.
  • Peppermint oil: το συγκεκριμένο έλαιο ανακουφίζει το τριχωτό από την ξηρότητα με την δροσιστική αίσθηση που χαρίζει.
  • Μετάξι: το οποίο αναπληρώνει τη φυσική υγρασία της τρίχας.
  • Χαμομήλι: το οποίο προστατεύει την αντοχή της τρίχας ενώ αναδομεί τα ταλαιπωρημένα τμήματα.

Η ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή σειρά της Chi περιλαμβάνει το σαμπουάν Chi Tea Tree Oil Shampoo, το μαλακτικό Chi Tea Tree Oil Conditioner και την μάσκα Chi Tea Tree Oil Masque.  Η χρήση των προϊόντων βελτιώνουν την όψη και την αντοχή της τρίχας ενώ την θρέφουν σε βάθος. Επίσης, εξισορροπούν τα επίπεδα της υγρασίας  με αποτέλεσμα την άμεση ανακούφιση του ευαίσθητου τριχωτού της κεφαλής.

Εκτός από τα παραπάνω προϊόντα, η Chi δημιούργησε επιπλέον προϊόντα που η χρήση τους ενδείκνυται για πριν το styling αλλά και για όλη την διάρκεια της ημέρας.  Για πριν το styling μπορείτε να χρησιμοποιείτε την Chi Tea Tree Oil Lotion και το Chi Tea Tree Oil Serum.  Η λοσιόν και ο ορός είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά σας. Καθώς  προστατεύουν τα μαλλιά από την θερμότητα των συσκευών styling και από τις ακτινοβολίες UV ενώ χαρίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Δεν αφυδατώνουν τα μαλλιά με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση της ξηρότητας.

Και τέλος το προϊόν που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας είναι το Chi Tea Tree Oil Spray. Το συγκεκριμένο προϊόν προσφέρει άμεση ανακούφιση από έντονο κνησμό και ερεθισμό καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ψεκάζετε απευθείας στο σημείο που έχετε έντονη ενόχληση και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Δεν είναι τυχαίο που τα προϊόντα της εταιρίας  Chi θεωρούνται από τα καλύτερα. Δεν περιέχουν parabens και τα φυσικά συστατικά τους καλύπτουν τις ανάγκες των αρκετά ταλαιπωρημένων μαλλιών μας. Όσες υποφέρουμε από έντονο κνησμό γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό και επίπονο είναι.

Εκμεταλλευτείτε την βοήθεια που σας προσφέρει απλόχερα  η Chi και θα με θυμηθείτε.