ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Επιτέλους ήρθε η Άνοιξη και σιγά σιγά έρχεται και το καλοκαιράκι.

Ξεκινάμε να χρησιμοποιούμε τα αντιηλιακά μας για να προστατέψουμε της επιδερμίδα μας.
Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά μας;

Μπορεί ο ήλιος να βοηθάει σε διάφορες παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής, όμως σε συνδυασμό με το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας, αφυδατώνει και ξηραίνει τα μαλλιά μας.

Μετά το πέρας του καλοκαιριού παρατηρούμε πόσο έχει αλλάξει η υφή τους και προσπαθούμε εκ των υστέρων να τα επαναφέρουμε. Φέτος, θα προσέξουμε για να έχουμε τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά.

Αυτό θα συμβεί με την χρήση των εξειδικευμένων αντιηλιακών προϊόντων που θα βρούμε στο hairwaybeauty. Αρχικά, να σας πω για το αγαπημένο σαμπουάν , το οποίο καθαρίζει απαλά τα μαλλιά από το αλάτι ή το χλώριο. Επίσης, επανορθώνει τα μαλλιά από τον ήλιο καθώς είναι εμπλουτισμένο με φίλτρο UV, το οποίο συμβάλει στην προστασία της τρίχας από τον ήλιο.

Επίσης, για περισσότερη προστασία σας προτείνω την εφαρμογή μιας κρέμας λείανσης, η οποία εκτός του ότι παρέχει την απαιτούμενη προστασία από τις ακτίνες UV, λειαίνει και ελέγχει αποτελεσματικά τα σπαστά ή σγουρά μαλλιά. Προσωπικά, το προϊόν που έχω πάντα στην τσάντα μου τους καλοκαιρινούς μήνες είναι ένα διφασικό σπρέι το οποίο χρησιμοποιείται πριν ή και κατά την διάρκεια της έκθεσης μας στον ήλιο. Δεν ξεβγάζεται, μυρίζει υπέροχα, χωράει στην τσάντα και με το ειδικό φίλτρο UV που περιέχει προφυλάσσει τα μαλλιά από τον ήλιο.

Τέλος, σας προτείνω να δοκιμάστε την μαλακτική κρέμα άμεσης δράσης για μετά την έκθεση στον ήλιο. Βοηθάει στην άμεση και εις βάθος επανόρθωση, παρέχει προστασία και θρέψη χάρη στο θρεπτικό σύμπλεγμα βιταμινών που περιέχει.

Η χρήση των αντιηλιακών προϊόντων του hairwaybeauty, μας βοηθούν να κρατάμε τα καλά στοιχεία του ήλιου και μας προστατεύουν από τα βλαβερά.

Προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις υπεριώδης ακτινοβολίες του ήλιου όπως προστατεύετε την επιδερμίδα σας.