ΟΧΙ ΠΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΑΧΥΡΑ!

Είχαμε δεν είχαμε από τις συχνές βαφές και τα ακατάλληλα προϊόντα τα κάναμε σαν άχυρα τα μαλλιά μας.

Το hairwaybeauty λέει τέλος στα μαλλιά άχυρα και μας προτείνει εξειδικευμένα προϊόντα που έχουν ως στόχο την προστασία των βαμμένων μαλλιών μας.

Αν είστε από τα κορίτσια που βάφουν μόνες τους τα μαλλιά τους, σας προτείνω να προμηθευτείτε τις βαφές σας από το hairwaybeauty. Ο λόγος είναι ότι οι βαφές είναι επαγγελματικές, με δοκιμασμένα και σίγουρα αποτελέσματα. Επίσης, περιέχουν ενεργά στοιχεία όπως: Ionene G και Incell, τα οποία συμβάλλουν στην προστασία των μαλλιών.

Μετά την βαφή, σημαντικό ρόλο παίζει και το σαμπουάν που θα χρησιμοποιήσουμε.

Υπάρχουν ειδικά σαμπουάν ανάλογα το χρώμα που έχετε βάψει τα μαλλιά σας, τα οποία περιέχουν την εξελιγμένη τεχνολογία Α:OX Technology που ενισχύει τις ίνες της τρίχας και διατηρεί το χρώμα της βαφής.

Θα συνεχίσω με μια εξατομικευμένη μάσκα επανόρθωσης η οποία βοηθάει στην επανόρθωση και την προστασία των εύθραυστων και ταλαιπωρημένων μαλλιών μας.Και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σας προτείνω μέσα στην μάσκα να ρίξετε και ένα shot το οποίο έχει υψηλή συγκέντρωση συστατικών τα οποία βελτιώνουν ορατά την ποιότητα της τρίχας.

Τέλος, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα προϊόντα προστασίας βαμμένων μαλλιών , τα οποία δεν ξεβγάζονται. Μετά το λούσιμο εφαρμόστε το προϊόν και αφήστε το να κάνει τα μαγικά του.

Δεν αρκεί μόνο ένα ωραίο χρώμα μαλλιών, σημασία έχει να φαίνονται και να είναι υγιή.