ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΦΕΥΓΕΤΕ!!

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες, αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Τι είναι όμως η τριχόπτωση και ποιοι είναι οι λόγοι που προκαλούν τριχόπτωση;

Αρχικά, υπάρχουν 2 είδη τριχόπτωσης: η φυσιολογική και η παθολογική τριχόπτωση.

Στην φυσιολογική τριχόπτωση έχουμε μια καθημερινή απώλεια περίπου 50-100 τρίχες. Η τρίχα έχει 3 φάσεις ζωής: την αναγενή, την καταγενή και την τελογενή κατά τις οποίες η τρίχα αντικαθίσταται και αναπτύσσεται ξανά.

Στην παθολογική τριχόπτωση έχουμε μεγαλύτερη  απώλεια πάνω από 100 τρίχες ημερησίως  από τις οποίες κάποιες δεν επανεμφανίζονται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία αραίωσης στο τριχωτό της κεφαλής, όπου κάποιες φορές είναι αισθητά ορατή και άλλες όχι.

Οι παράγοντες  που συμβάλλουν στο πρόβλημα της τριχόπτωσης είναι αρκετοί .Ορισμένοι από αυτούς είναι το άγχος, οι ορμονικές μεταβολές, οι δερματικές παθήσεις , η κακή διατροφή αλλά και η έκθεση σε ακραίες φυσικές συνθήκες.  Στους άντρες συνήθως οφείλεται στην κληρονομικότητα χωρίς όμως να αποκλείονται και οι παραπάνω λόγοι.

Δυστυχώς, όταν ξεκινάει η τριχόπτωση, αρχίζει να πέφτει και η αυτοπεποίθηση τρίχα- τρίχα,  γι’ αυτό σας προτείνω να ξεκινήσετε μια θεραπεία με εξειδικευμένα προϊόντα που μπορείτε να προμηθευτείτε από το hairwaybeauty.

Ξεκινήστε την θεραπεία χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό δυναμωτικό σαμπουάν-κρέμα, το οποίο με τα ενεργά συστατικά του δρα κατά της τριχόπτωσης και βοηθάει στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας. Η χρήση του συνιστάται πριν το λούσιμο.

Συνεχίστε χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν με ειδική φόρμουλα Omega-6, εμπλουτισμένη με βιταμίνες PP και B6, οι οποίες διεγείρουν τη δραστηριότητα της τρίχας δυναμώνοντας τα μαλλιά.

Μην ξεχνάτε  την εφαρμογή μιας μαλακτικής κρέμας, η οποία βοηθάει στην ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών και εξισορροπεί τα επίπεδα της υγρασίας.   

Για τις περιπτώσεις με πολύ έντονο το πρόβλημα της τριχόπτωσης, συνιστάται ολοκληρωμένη θεραπεία με αμπούλες. Οι αμπούλες περιέχουν  μια ειδική φόρμουλα η οποία δρα σε βάθος στο κολλαγόνο , εμποδίζοντας το να σκληρύνει. Επίσης, τα συστατικά που εμπεριέχονται στις αμπούλες δρουν απευθείας στην ρίζα ευνοώντας την δόμηση της τρίχας, δίνοντας δύναμη και πυκνότητα στα μαλλιά.

Ολοκληρώστε με την θεραπεία νύχτας, η οποία περιλαμβάνει ένα ισχυρό μείγμα αντιοξειδωτικών, το οποίο εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Εσείς θα κοιμάστε και η κρέμα θα κάνει την δουλειά της.

Στα hairwaybeauty, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα οποία δρουν κατά της τριχόπτωσης, της αραίωσης αλλά και προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και προληπτικά κατά της τριχόπτωσης.

Εντοπίστε το πρόβλημα σας και αντιμετωπίστε το με την συστηματική χρήση των εξειδικευμένων προϊόντων του hairwaybeauty.  Βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς και ξεκινήστε την θεραπεία άμεσα ώστε να επαναφέρετε σιγά σιγά τα μαλλιά σας.

Η ομάδα του Hairwaybeauty  είναι εκεί για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σας.