ΕΧΕΙΣ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΤΟΝΑ ΜΑΛΛΙΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΚΟΛΠΑ!

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι έχουν λίγα και λεπτά μαλλιά, ενώ στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Τι κάνουν λάθος; Πώς μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ δυνατά μαλλιά τώρα;


1. Διατροφή
Μην την υποτιμάς, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά και τα νύχια . Η έλλειψη βιταμινών στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη των μαλλιών ενώ παράλληλα αδυνατίζουν την ήδη ταλαιπωρημένη τρίχα. Πρόσθεσε στο καθημερινό σου διαιτολόγιο κρέας και θαλασσινά για πρωτεϊνη, φασόλια και λαχανικά για φυλλικό οξύ, ξηροί καρποί και ελαιόλαδο για βιταμίνη E, κίτρινες και κόκκινες πιπεριές για βιταμίνη C και γαλακτοκομικά προϊόντα για βιταμίνη A.

2. Προϊόντα
Το επόμενο βήμα για να έχεις πιο δυνατά μαλλιά είναι να υποκριθείς ότι τα έχεις. Αφροί και σαμπουάν που προσφέρουν έξτρα όγκο βοηθούν στην επίτευξη του στόχου σου. Δοκίμασε το Styleshots Epic Volume Shampoo  που ενισχύει τον όγκο και τη λάμψη. Επανορθώνει, ενδυναμώνει και αντιστέκεται στην υγρασία ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα.

3. Κούρεμα
Διαδραματίζει ίσως έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους. Αν, λοιπόν, επιθυμείς να προσθέσεις όγκο στο χτένισμά σου ζήτησε από τον κομμωτή σου να προτιμάει τα blunt cuts, δηλαδή τις ίσιες γραμμές με ελαφρύ φιλάρισμα, που θα αποδίδουν ιδανικά όλο τον όγκο που έχουν συνολικά τα μαλλιά σου.

4. Shorter is better
Δυστυχώς, ναι, πρέπει να το πάρεις απόφαση. Όσο πιο κοντά τα μαλλιά σου τόσο δείχνουν πιο δυνατά, υγιή και πλούσια. Τα μακριά μαλλιά καταλήγουν συνήθως σε ακανόνιστες ουρές, που ποτέ δεν έχουν το ίδιο μήκος με αποτέλεσμα να φαίνονται λίγα και άτονα.