ΔΙΑΛΕΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των μαλλιών μας και επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να τις καλύψουμε.

Δεν αρκεί μόνο ένα ωραίο χρώμα μαλλιών, πρέπει να δείχνουν αλλά κυρίως να είναι υγιή. Στο hairwaybeauty ανακάλυψα τα σαμπουάν και τα μαλακτικά μαλλιών τα οποία κάλυψαν και με το παραπάνω τις ανάγκες των δικών μου μαλλιών. Οφείλουμε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας μια έξτρα περιποίηση επιλέγοντας τα προϊόντα που θα τα βοηθήσουν να ξαναβρούν την λάμψη τους.

Στο hairwaybeauty θα βρείτε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία σε σαμπουάν και μαλακτικά μαλλιών.

Αρχικά, θα βρείτε σαμπουάν τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά όπως και σαμπουάν χωρίς paraben και άλατα ιδανικά για λεπτά μαλλιά.

Επίσης, αν αντιμετωπίζετε κάποια πάθηση στο τριχωτό της κεφαλής, υπάρχουν τα αντίστοιχα σαμπουάν τα οποία βοηθούν στην άμεση αντιμετώπιση του εκάστοτε προβλήματος.

Προσωπικά, χρησιμοποιώ για το 1ο χέρι λουσίματος ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά τα οποία έχουν λεπτύνει. Το συγκεκριμένο σαμπουάν περιέχει το καινοτόμο ενεργό συστατικό Glucoboost, το οποίο αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και κάνει την κάθε τούφα να φαίνεται πιο πυκνή.

Για το 2ο χέρι λουσίματος, χρησιμοποιώ το εξειδικευμένο σαμπουάν που εξομαλύνει το ξανθό χρώμα των μαλλιών. Θα βρείτε το αντίστοιχο σαμπουάν για όλα τα χρώματα μαλλιών.
Ωστόσο, δεν πρέπει να παραμελούμε την χρήση μαλακτικής κρέμας μετά τα λουσίματα. Στο hairwaybeauty θα βρείτε μαλακτικά μαλλιών τα οποία χάρη στα συστατικά που περιέχουν βελτιώνουν το φριζάρισμα των μαλλιών και μαλακτικά που αποκαθιστούν τον όγκο και συμβάλλουν στην επανόρθωση των μαλλιών.
Το δικό μου αγαπημένο μαλακτικό περιέχει κερατίνη που αναπλάθει τα κατεστραμμένα μαλλιά. Τα θρέφει σε βάθος και βοηθάει πολύ και στο styling.


Εντοπίστε τις ανάγκες των δικών σας μαλλιών και επιλέξτε το σαμπουάν
και το μαλακτικό που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες.