ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Πόσο κουραστικό και εξαντλητικό είναι να έχεις λιπαρά μαλλιά.

Κάθε 2 μέρες θέλουν λούσιμο γιατί μετά αρχίζουν και δείχνουν “λαδωμένα” και βρώμικα.

Τι φταίει και έχουμε λιπαρά μαλλιά;

Οι σμηγματογόνοι αδένες που βρίσκονται μέσα στο δέρμα κοντά στους θύλακες των τριχών, παράγουν μια λιπαρή ουσία, το σμήγμα.

Το σμήγμα κάνει καλό στο τριχωτό της κεφαλής καθώς σκοπός του είναι να διατηρήσει την τρίχα εύκαμπτη και το δέρμα αδιάβροχο. Όμως η υπερβολική παραγωγή σμήγματος παίζει ρόλο στη λιπαρότητα του δέρματος με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν “λαδωμένα”. Οι αίτιες που μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική λιπαρότητα είναι η αλλαγή των κλιματικών αλλαγών, ορμονικές αλλαγές, το άγχος, κάποια φαρμακευτική αγωγή και η ανεπαρκής φροντίδα των μαλλιών.

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα των λιπαρών μαλλιών αφού εφοδιαστούμε με τα κατάλληλα προϊόντα που διαθέτει το hairwaybeauty. Και επειδή όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα αποφάσισα να προσέξω περισσότερο τα μαλλιά μου και ξεκίνησα μια θεραπεία.

Αρχικά, χρησιμοποιώ το εξειδικευμένο σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά που περιέχει μια ειδική φόρμουλα με βάση το αποσταγμένο νερό. Επίσης, περιέχει την αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και ένα συστατικό κατά των αλάτων. Με την συστηματική χρήση του σαμπουάν, τα μαλλιά απαλλάσσονται από τα κατάλοιπα και ξαναβρίσκουν την χαμένη λάμψη τους.

Επιπλέον, για να μην χρειάζεται να λουζόμαστε σε σχεδόν καθημερινή βάση, μπορείτε να χρησιμοποιούμε και τα στεγνά σαμπουάν. Τα συγκεκριμένα σαμπουάν δεν ξεβγάζονται, καθαρίζουν και ανανεώνουν το τριχωτό της κεφαλής απορροφώντας την περιττή λιπαρότητα. Στο hairwaybeauty, θα βρείτε και το στεγνό conditioner το οποίο εκτός του ότι συμβάλλει στην μείωση της λιπαρότητας των μαλλιών, αναζωογονεί, φρεσκάρει και επαναφέρει το styling των μαλλιών σας.

Τέλος, σας προτείνω να δοκιμάσετε την πούδρα, η οποία είναι εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες ρυζιού και μεταξιού. Η πούδρα έχει την ιδιότητα να απορροφάει την λιπαρότητα από τη ρίζα, προσφέροντας πλούσιο όγκο και ωραία υφή στην τρίχα.

Θα σας πω και κάποια tips που μπορείτε να κάνετε ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια του λουσίματος, να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ με τις “ ψίχες” των δαχτύλων και όχι με τα νύχια. Επίσης, να προσπαθείτε να λούζεστε με χλιαρό προς κρύο νερό και ειδικά το τελευταίο ξέβγαλμα καλό θα ήταν μόνο με κρύο νερό καθώς το ζεστό νερό ενεργοποιεί την παραγωγή σμήγματος. Εφαρμόστε τα tips σε συνδυασμό με την χρήση των εξειδικευμένων προϊόντων που θα βρείτε στο hairwaybeauty ,ώστε να μην αντικρύσετε ξανά την αντιαισθητική εικόνα των λιπαρών μαλλιών στον καθρέφτη σας.

Η ομάδα του Hairwaybeauty είναι εκεί για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σας.